Festival Carniola, koncert na Pungertu. Tezkih nog se odvlecem tja poslikati koncert meni neznane skupine. Jezen nad zamudo in v pricakovanju necesa morecega (kar je na Pungertu bolj pravilo kot izjema – zakompleksani kantavtorji pac – proti Jazzu nimam nic 😉 ) se na oder privlecejo Svedi, kateri so me ze ob samem prihodu navdusili. Sirqus Alfon je definitivno band, katerega hocem se kdaj videti. So nekaksni Let 3 na steroidih – mogoce samo Let 3 z drugacno glasbo. Izvajajo disko 90ih s cudno kombinacijo instrumentov, predvsem imajo pa dodelan nastop. Skoraj za vsako tocko imajo svoje malenkostne rekvizite, projekcija je v skladu z glasbo, skratka nastop imajo nastudiran v nulo! Je pa zanimivo, da so dokaj poln Pungert spravili k sodelovanju – v kar je kranjcane res tezko prepricati (razen ce si skupina California 🙂 ).

Vec o njih si preberite na njihovi uradni strani , priporocam tudi kaksen ogled filmcka na youtubeu! (v Kranju so imeli precej bolj izpiljen nastop kot na tem filmu)

Dance, dance …

Se malce koreografije 

Zanimivo zastrizeni pevec …

pa se enkrat

Vec slik seveda najdete po KLIKu.

Ce pa kdo zasledi te junake, da bodo nastopali kje v Sloveniji naj mi pa definitivno sporoci! 

3 Responses to Sirqus Alfon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov