V soboto so se na 109 metrski skakalnici v Bauhenku v Kranju (pod Smarjetno goro) zbrali ‘najboljsi’ slovenski smucarski skakalci ter se pomerili za naslov drzavnega prvaka v ekipni ter clanski kategoriji – mislim da je bila to zadnja tekma v poletni turneji.

Glede na to da sem prvic slikal smucarske skoke, sem nad rezultati kar ‘zadovoljen’. Sicer je imela uboga 350ka kar nekaj problema z lovljenjem fokusa, predvsem pa z nastavitvijo beline … ampak se je na koncu kar izslo.

Slikano iz helikopterja?? Niti ne …

Je pa res fante tezko loviti ob tej hitrosti , sploh ce stojis cisto ob ograji. Ne vem kolikokrat so mi usli iz kadra zaradi prepocasnega reakcijskega casa – ampak z nekaj prakse se navadis pritisniti malce prej 😉

Zanimivi posnetki nastanejo tudi v sirokem kadru … vsaj tekmovalec je tam dlje casa …

No, naslov drzavnega prvaka je ubranil Jernej Damjan, kdo so pa ostala dva na stopnickah pa je videno na diplomah jernej damjan

vec slik pa TUKAJ.

3 Responses to DP v smucarskih skokih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov