Pa je tu … **Rekreatur 2007**. Skupaj s sotrpini iz ekipe **KŠK Fantje** bomo prevozili 360 ovinkastih kilometrov poti iz Izole do Kranja in poskusili zmagati na tem prestiznem kolesarskem ultra-matratonu. Trik? Zmaga tista ekipa ki se najbolj pribliza povprecnemu casu vseh ekip? Kaj to pomeni za nas? Vec obiskov gostiln! 🙂 No, upam da bomo premagali vsaj so-ekipo **KŠK Bejbe**.

Vec o tem pa na strani kolesarske sekcije, ker se bo dalo prebirati tudi o dogodih s terena. Ali pa kar na uradni strani Rekreatura.

Ce nas kje na poti vidite, me lahko pocukate za moder rokav KŠKjeve kolesarske majice, ce pa ne … ste pa vabljeni da nas pricakate vsaj na cilju v Kranju, ki bo v nedeljo, 26.8. Vec o tem pa TUKAJ.

5 Responses to Rekreatur 2007

  • uros:

    😀 tale pravilnik, kdo zmaga, je pa hudicevo domiseln. Bo zaželel samo po desni in po pameti.

  • Ja,pravilnk je res nekaj posebnega. Skratka … na prologu smo bili mocno prehitri, in smo na cilji prisli cetri po casu, s cemer smo dosegli 17. mesto. Pri prvi etapi smo si vyeli vec casa ya gostilne in se na skupni lestvici povzpeli na zavidljivo drugo mesto … samo 10 sekund za zmagovalci 🙂 sedaj pa dalje …

  • Evo pa smo nazaj .. skupni izkopicek … drugo mesto! Pravi zmagovalci so s pomocjo racunalnika racunali case in tako zmagali .. mi smo sli pa cisto na blef, in s pomocjo obiskov gostiln skupni povprecni cas na koncu zgresili za 2 minuti….

  • spela:

    cestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • pina:

    Jeeeeeeeee 🙂
    Bravo fantje (no, pa tudi punce 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov