Koncno en dokaj lep, soncen dan, tudi na Gorenjskem! Dan, ko lahko prijatelj vnovci svoje rojstnodnevno darilo, katerega smo mu podarili – tandemski polet s padalom iz Vogarja nad Bohinjem. Ampak ni hudic … rek “v Bohin’ ma d’z tamvade”
se vedno velja … in tako nas je takoj pricakal dez ter skorajsna odpoved skoka. Po nekajurnem napornem cakanju v gostilni (hahaha), se je vreme le toliko popravilo, da je omogocalo dokaj varen polet. Pa sta sla …

Najprej vzlet iz Vogarja. Malce bocnega vetra ne skoduje

… nato pa malce turisticne voznje … vozil je lahko Jozko sam (se vidi na naslovni sliki). Pred pristankom pa je slo za malo nad drevesi … vsaj iz nasega zornega kota.

Po pristankku pa seveda predsednisko rokovanje:) Se enkrat … vse najboljse Jozko

A sem ti reku da greva gledat, kako bo Joza letel! Bejz z mano, greva zdej …!!

5 Responses to Tandem Paragliding

  • PETER Å TEFANÄŒIÄŒ:

    SUPER JOŽA, HKRATI TI ČESTITAM ZA PRVI POLET IN ZA IZPOLNITEV TVOJIH SANJ IZPRED DAVNIH LET.

  • Spela:

    pikica Masa preden je imela bliznje srecanje z ograjo… bogica :$

  • Joža:

    Haha…tale tamala ga je pa res dobr vesela na ograj…in da bi Slemc pomagal…ne to pa ne….raje jo trpečo fotografira. Si že razmiÅ¡ljal, da bi Å¡el za vojnega dopisnika, ki bi lahko v miru slikal trpljenje ljudi:-))…Å¡alo na stran!
    Å e enkrat hvala za tole res hudo izkuÅ¡njo, vendar ste me poslali v skuÅ¡njavo…ali naj nakup novega avtomobila Å¡e malo počaka in da prednost padalu:-))…khm?!…matram se, da o tem nebi razmiÅ¡ljal:-)…

  • Jozko, Jozko … rajs denar vlozi v prijatelje … lahk ze danes zvecer v prvem baru 😉

  • UrÅ¡(k)a:):

    Tadej in Joža… res sta svetovne face:) Tadej fotograf brez konkurence, Joža pa zgleda nova zvezda v padalstvu;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov