Koncno se je zacel Teden Mladih, ena redkih, ce ne (skoraj) edina prireditev, ki mrtev in prazen Kranj vsaj malo pozivi. Ze takoj za prvi dan, so (kar se mene tice) postregli z viskom dogajanja cele prireditve – koncertom treh skupin na gradu Khislstein – Stratus, LET3 ter odlicnih Haydamaky iz Ukrajine. Na koncertu sem se znasel predvsem zaradi fenomenalnih LET3 – treba je bilo dobiti avtograme. Za maskare smo bili z Bojanom, ter s Špelo namaskirani prav v njih – flourestencni skafandri, brki in odlicen nastop so nam prinesli prvo mesto med maskami 😉 Skupinsko sliko smo razvili ni jo nesli v podpis pravim LET3jevcem (ki so bili tudi zamaskirani v skafandre – kar je vse skupaj naredilo se vecji vtis) – hehe – polna skleda smeha z njihove strani ko so zagledali sliko 🙂
OK … glede koncerta … fantje ga nazigajo do onemoglosti, s svojimi pojavami in vmesnimi tockami pa seveda poskrbijo za zvrhano kupico smeha.

Skafandrasti kitarist

pa se eden – temu je pa ze mal vroce

Obvezna obutev niso gojzerji

Med nastopom (jap, dejansko na odru) se preoblecejo se druge kostume

LET3 ne bi bili LET3, ce ne pokazejo vsaj ene riti 🙂

Vec slik pa tukaj.

3 Responses to LET3 na otvoritvenem koncertu Tedna Mladih 07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov