Par dni se RES ni nic dogajalo, to je verjetno razlog, da ni nic slikc. Drug razlog je to da zaostajam par dni z objavami, saj je internet v motelu, kjer se trenutno nahajamo obupen. No, zadnja novica je, da sem prebolel zastrupitev s hrano .. jp … sumim slavno kuhinjo za reveze – McDonalds. No … ne bom prevec nakladal. V San Diegu smo si ogledali letalonosilko USS Monterey, ladjo ki je bila aktivna med leti 1945 in 1991. Zopet veliko letal in simulatorjev … nic kaj za pritozevat. Zvecer pa v Mehiko … sicer le 200m cez mejo, kjer so nam ponujalo ‘donkey show-e’, 10 pivov ter free lap-dance za 25 dolarjev in se marsikaj. Jp, Tijuana je postavljena ob meji samo zaradi ameriskega turizma. Nic kaj mehisko sicer 😉

Pa se slikce …

USS Monterey

F16 … med stolpnicami?

Umislim da F4 na katapultu

Se en frcoplan … v ozadju ‘the island’ oz. komandni stolp.

Dobrodosli v Tijuani, Mehika!!

Zebra … ali pa samo prebarvan osel … po moje ga peljejo na show. 🙂 Hm le kaj se tam dogaja 🙂

3 Responses to ZDA tour day 26 – USS Monterey, Mehika

  • nino:

    upam, da ste bli tolko pametni pa ste Å¡li pogledat ta donkey show! Jaz tega nebi zamudil za nič…

  • Jack:

    To si zanalašč narobe napisal avione, da bom še jaz kaj pokomentiral, ne?
    na prvi sliki je F18 Hornet, trenutno glavno bojno letalo na ameriških letalonosilkah, zvezdo ima zato ker pripada agresorski eksadrilji, po domače trenira Top Gun pilote.
    Tisti F4 je A7 Corsair 2, lovski bombnik iz druge faze Vietnamske vojne, Å¡e en frčoplan … pa je F8 Crusader, lovec iz istega obdobja.
    Pa lahko bi Å¡e kaÅ¡en frčoplan slikal …

  • Mah. nismo sli na show , skoda res. Kar se pa avionov tice … tisti ki sem jh nastel so bili nekje 😉 Je blo pa pozno ko sem slikal, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov