Koncno se nahajamo na robu nacionalnega parka Yosemithi. Par uric voznje od obale (civiliziranega sveta) te pripelje direktno med hribovce. Dinersi, tipi v kavbojkah, karirastih srajcah, pasovih z veliko ponko ter parkiranim Mustangom ali dvignjenim terencom, white trash, u name it! Zelo zanimivo v bistvu kako se spremeni vse ce se zapeljes par kilometrov v notranjost. Pa to je sele zacetek … me prav zanima kaj vse nas se caka. V glavnem … danes smo se namenili v podjetje HP, pa je nekdo narobe pretipkal naslov v GPS, tako da smo sfalili destinacojo za okrog 30 milj. Ker smo bili prepozni smo obisk odpovedali ter se odprvili v NASA research center.

Nato pa par uric voznje do obrobja Yosemithov. Zdejle sem pa pravkar iz jacuzzija v hotelu … kaj cmo … za ta denar je to to 🙂 🙂

2 Responses to ZDA tour day 10 – se bolj proti Yosemithom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov