Phuh .. najprej zame naaaaaaajbolj mimo ogled. Jezuitska univerza v San Franciscu! To je bila pa zame krepka kaplja cez rob. Dolgocasno total, pa se vsi so mislili da smo se tja prisli vpisat. Jah no .. z 50.000$ na letnik pac ne. Ampak zdaj vsaj vem, kje dobijo denar za komadno cerkev, bazene, fitnes centre, …

Naprej smo leteli v podjetje SUN Microcomputers, v oddelek ki se ukvarja z razvojem procesorjev (Sparc, Niagara druzin) ter testiranjem in popravljanjem prototipov. Najprej smo imeli netipicno predstavitev … brez tega koliko smo mi najboljsi in podobnega natolcavanja Predavala sta nam 2 inzinirja ki ta dejansko vedela kaj govorita. Slledil je se ogled testnega laboratorija in delavnice, kjer smo bili vsi hodprtih ust. Kaj vse pocnejo tam .. neverjetno!

Za vecerjo pa se en sendvic iz trgovine 😉

Vec na uradnem BLOGu

One Response to ZDA tour day 6 – San Francisco – USF, SUN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava ali uporaba materiala brez pisnega dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 852€ neto na enoto.

Zadnji komentarji

Arhiv zapisov